Ga naar de inhoud

Feesten en partijen

Bij ons viert u uw feestje zoals u dat wilt. Een bruiloft, feestavond, receptie of buffet, kijk hieronder voor de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? In overleg is veel mogelijk. Bel ons voor een afspraak, via contact.

De Theeschenkerij is een ideale locatie voor uw bruiloft. Of u het nu groots wilt aanpakken of liever wat bescheiden, wij luisteren naar uw wensen.

In overleg regelen we met u de indeling van deze onvergetelijke dag. Ook bieden we de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven op deze historische locatie.

Bent u jarig, viert u een jubileum of is er een andere gelegenheid waarvoor u een feestje wilt geven?  We maken er een onvergetelijke avond van.

Een babyshower, kraamreceptie, een nieuwjaarsborrel of ziet u Abraham of Sarah? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hapjes en drankjes stellen we in overleg met u samen.

Uitgebreid eten in een ongedwongen sfeer. Wij serveren diverse buffetten waaronder een koud, warm of themabuffet, maar ook een barbecue is mogelijk. De samenstelling bepalen we in overleg met u. En wilt u het buffet feestelijk afsluiten? Op verzoek regelen we ook een dessertbuffet of ijskar.

Bent u op zoek naar iets feestelijks? Bijvoorbeeld om uw verjaardag, babyshower of om een mijlpaal in uw huwelijk te vieren? Dan is onze High Tea zeker een aanrader! Op de zondagmiddag is onze high tea vanaf 2 personen te reserveren. Laat u verrassen door diverse zoete en hartige lekkernijen, zoals sandwiches, quiches, scones en diverse petit fours.

De prijs voor een uitgeserveerde High Tea bedraagt €24,50 per persoon. De prijs is inclusief onbeperkt verse thee van Simon Lévelt.
De high tea kunt u uitbreiden met een glas Prosecco of Alcoholvrije Prosecco.

Wenst u liever een uitgebreidere High Tea in buffetvorm? Dat kan uiteraard ook! Dit is te reserveren voor gezelschappen boven de 40 personen. De prijs voor een high tea in buffetvorm bedraagt €28,50 per persoon inclusief koffie en thee.