Meteen naar de inhoud

Feesten en partijen

Bij ons viert u uw feestje zoals u dat wilt. Een bruiloft, feestavond, receptie of buffet, kijk hieronder voor de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? In overleg is veel mogelijk. Bel ons voor een afspraak.

De Theeschenkerij is een ideale locatie voor uw bruiloft. Of u het nu groots wilt aanpakken of liever wat bescheiden, wij luisteren naar uw wensen. In overleg regelen we met u de indeling van deze onvergetelijke dag. Ook bieden we de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven op deze historische locatie.

Bent u jarig, viert u een jubileum of is er een andere gelegenheid waarvoor u een feestje wilt geven?  We maken er een onvergetelijke avond van. Met of zonder muziek. Dat is aan u.

Een babyshower, kraamreceptie, een nieuwjaarsborrel of ziet u Abraham of Sarah? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hapjes en drankjes stellen we in overleg met u samen. En wanneer u dat wilt, kunt u uw receptie afsluiten met een buffet.

Uitgebreid eten in een ongedwongen sfeer. Wij serveren diverse buffetten waaronder een koud, warm, Italiaans en tapas buffet, maar ook een barbecue is mogelijk. De samenstelling bepalen we in overleg met u. En wilt u de maaltijd lekker afsluiten? Op verzoek regelen we ook een dessertbuffet of ijskar.