Meteen naar de inhoud

Onze services

Een bruiloft, receptie, buffet, high tea of feestavond? Ons team bezorgt u een onvergetelijke middag of avond, volledig afgestemd op uw wensen. We bieden plaats aan groepen tot 150 personen. Maar wanneer u met een groter gezelschap bent, kunnen we uitbreiden met een tent. In de zomer kunt u zowel de zaal als het terras gebruiken. En wilt u een band of dj voor uw feest zodat er naar hartenlust kan worden gedanst? Dan zorgen wij dat de inrichting daarop wordt aangepast.

Buiten de reserveringen om, zijn we zondagmiddag geopend voor een drankje en/of hapje. En ook op mooie, zomerse dagen stellen wij graag het terras aan u beschikbaar.

Bij ons viert u uw feestje zoals u dat wilt. Een bruiloft, feestavond, receptie of buffet, kijk hieronder voor de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? In overleg is veel mogelijk. Bel ons voor een afspraak.

Een high tea in Engelse stijl! Voor groepen en kleinere gezelschappen. We serveren een ruim assortiment zoete en hartige hapjes met onbeperkt thee van Simon Lévelt.

De Theeschenkerij ligt in een rustige, groene omgeving en is daarom ook geschikt voor condoleances. Of u nu petit fours wenst of liever een lichte lunch, borrel of buffet bij het afscheid van uw naaste wilt, wij nemen u de zorg uit handen.