Ga naar de inhoud

Werken bij

Om ons huidige team te versterken zijn we op zoek naar collega’s. Kom jij ons team versterken?

We zoeken
Een bedieningsmedewerker die zelfstandig onze Theeschenkerij kan opstarten en draaien, maar ook een goede teamplayer is. Ben jij een vrolijk, open en goedlachste collega (m/v) voor in de bediening? Vind jij het leuk om onze gasten in de watten te leggen, hun avond tot in de puntjes te verzorgen en bij het afscheid direct weer uit te nodigen voor een volgende keer? Gaat jouw bloed hiervan sneller stromen? Draai jij je hand niet om voor een koffie verkeerd of latte macchiato? Niet bang om aan tafel extra beleving te creëren? Dan dagen we jou uit om te solliciteren!

Wie | Wat | Waar
De Theeschenkerij is gelegen in Velsen-Zuid. Onze keuken is niet moeilijk en met weinig poespas, maar kwaliteit bieden we zeker! De Theeschenkerij heeft ruimte voor 150 gasten, met binnenzitplaatsen en een terras.

Soliciteren?
Laten we solliciteren niet te moeilijk maken voor elkaar. We hebben liever een persoonlijk gesprek met jou, dus stuur ons alleen een mail met je contactgegevens (naam, leeftijd & telefoonnummer) naar info@detheeschenkerijvelserbeek.org.

Werkschema:
– Avondwerk
– Dagdienst
– Flexibel werkrooster
– Weekendbeschikbaarheid